Winkeliers Producten

CrossCreatives heeft zich ten doel gesteld winkeliers te helpen om ook internet professioneel in te zetten, door producten te ontwikkelen specifiek voor winkeliers en winkeliersverenigingen.

Onderstaande producten zijn vanuit dit doel ontwikkeld.

Website in 1 dag

mkbhomepage website in 1 dagIn 1 dag ontwikkelen we een echt professionele website, echt goedkoop.  Onze expert ontwikkelt de site in 1 dag of 2 avonden samen met de klant. Aan het eind van de dag is de website klaar en u kunt er zelf mee verder, zonder daarvoor afhankelijk te zijn van ons of een ander.

Ook na de dag kan de klant op onze hulp en advies rekenen. Klanten krijgen gratis toegang tot een website waar informatie staat over nieuwe functionaliteiten, tips voor gebruik, nieuwe tools die u kunt gebruiken, handleidingen, etc.
Zo is en blijft de website professioneel.

Het product bestaat uit een pakket met meer mogelijkheden dan u ooit zult gebruiken. Bij de samenstelling van het pakket hebben we gekeken naar de functionaliteiten en mogelijkheden die winkeliers nodig hebben.

Meer informatie staat op de site vindt u op mkbhomepage.nl.

‘Straat marketeer’ (werknaam)

Dit product is in ontwikkeling. Het omvat onder andere:

  • Begeleiding van het bestuur van een winkeliersvereniging bij het overtuigen van de leden dat een goede website van essentieel belang is
  • Ontwikkeling van een goede website voor ‘de straat’
  • Promotie van de site
  • Uit handen nemen van taken die nodig zijn om de site up-to-date te houden
  • Uitbouw van de site (en social media) om meer uit de kanalen te halen

Dit product is ontwikkeld op basis van inzichten met betrekking tot het nieuwe winkelen. Winkeliers die internet links laten liggen zullen ten onder gaan. Winkeliers die de mogelijkheden omarmen en exploreren kunnen enorme kansen pakken. Voorbeelden van de mogelijkheden komen in ons blog over het nieuwe winkelen aan bod.